WWW::Test::Mechanize Test Failure - t/submit_form_ok.t

Update

This test failure for WWW::Test::Mechanize has been fixed in version 1.24.

Test Failure Output

==> Auto-install the 2 mandatory module(s) from CPAN? [y]                                    

*** Since we're running under CPANPLUS, I'll just let it take care
    of the dependency's installation later.                       
*** Module::AutoInstall configuration finished.                   
Warning: prerequisite Test::WWW::Mechanize 1.16 not found.        
Warning: prerequisite Test::WWW::Mechanize::Catalyst 0 not found. 
Writing Makefile for Catalyst::Controller::HTML::FormFu           
Running [/usr/bin/perl /usr/bin/cpanp-run-perl /root/.cpanplus/5.10.0/build/Test-WWW-Mechanize-1.20/Makefile.PL ]...                                                                      
Writing Makefile for Test::WWW::Mechanize                                                    
Running [/usr/bin/make test UNINST=1]...                                                     
make[1]: Entering directory `/root/.cpanplus/5.10.0/build/Test-WWW-Mechanize-1.20'           
PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-MExtUtils::Command::MM" "-e" "test_harness(0, 'blib/lib', 'blib/arch')" t/*.t                                                                           
t/00load................# Testing Test::WWW::Mechanize 1.20, Perl 5.010000, /usr/bin/perl    
ok                                                                                           
t/content_contains......ok                                                                   
t/content_lacks.........ok                                                                   
t/follow_link_ok........ok                                                                   
t/followable_links......ok                                                                   
t/get_ok-parms..........ok                                                                   
t/get_ok................ok                                                                   
t/has_tag...............ok                                                                   
t/html_lint_ok..........skipped                                                              
        all skipped: HTML::Lint is not installed, cannot test html_lint_ok                   
t/link_content..........ok                                                                   
t/link_status...........ok                                                                   
t/links_ok..............ok                                                                   
t/new...................ok                                                                   
t/page_links_content....ok                                                                   
t/page_links_ok.........ok                                                                   
t/pod-coverage..........skipped                                                              
        all skipped: Test::Pod::Coverage 0.08 required for testing POD coverage              
t/pod...................ok                                                                   
t/stuff_inputs..........ok                                                                   
t/submit_form_ok........                                                                     
#   Failed test 'Submit First Form'                                                          
#   at t/submit_form_ok.t line 28.                                                           
# 500 Can't connect to localhost:13432 (connect: Connection refused)                         
# Content-Type: text/plain                                                                   
# Client-Date: Sun, 02 Nov 2008 16:36:44 GMT                                                 
# Client-Warning: Internal response                                                          
#                                                                                            
500 Can't connect to localhost:13432 (connect: Connection refused)                           
# Looks like you failed 1 test of 3.                                                         
dubious                                                                                      
        Test returned status 1 (wstat 256, 0x100)                                            
DIED. FAILED test 3                                                                          
        Failed 1/3 tests, 66.67% okay                                                        
Failed Test        Stat Wstat Total Fail  List of Failed                                     
-------------------------------------------------------------------------------              
t/submit_form_ok.t    1   256     3    1  3                                                  
2 tests skipped.                                                                             
Failed 1/19 test scripts. 1/158 subtests failed.                                             
Files=19, Tests=158, 16 wallclock secs ( 2.81 cusr +  0.42 csys =  3.23 CPU)                 
Failed 1/19 test programs. 1/158 subtests failed.                                            
make[1]: Leaving directory `/root/.cpanplus/5.10.0/build/Test-WWW-Mechanize-1.20'            
make[1]: *** [test_dynamic] Error 1                                                          
[ERROR] MAKE TEST failed: Illegal seek make[1]: Entering directory `/root/.cpanplus/5.10.0/build/Test-WWW-Mechanize-1.20'                                                                 
PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-MExtUtils::Command::MM" "-e" "test_harness(0, 'blib/lib', 'blib/arch')" t/*.t                                                                           
t/00load................# Testing Test::WWW::Mechanize 1.20, Perl 5.010000, /usr/bin/perl    
ok                                                                                           
t/content_contains......ok                                                                   
t/content_lacks.........ok                                                                   
t/follow_link_ok........ok                                                                   
t/followable_links......ok                                                                   
t/get_ok-parms..........ok                                                                   
t/get_ok................ok                                                                   
t/has_tag...............ok                                                                   
t/html_lint_ok..........skipped                                                              
        all skipped: HTML::Lint is not installed, cannot test html_lint_ok                   
t/link_content..........ok                                                                   
t/link_status...........ok                                                                   
t/links_ok..............ok                                                                   
t/new...................ok                                                                   
t/page_links_content....ok                                                                   
t/page_links_ok.........ok                                                                   
t/pod-coverage..........skipped                                                              
        all skipped: Test::Pod::Coverage 0.08 required for testing POD coverage              
t/pod...................ok                                                                   
t/stuff_inputs..........ok                                                                   
t/submit_form_ok........                                                                     
#   Failed test 'Submit First Form'                                                          
#   at t/submit_form_ok.t line 28.                                                           
# 500 Can't connect to localhost:13432 (connect: Connection refused)                         
# Content-Type: text/plain                                                                   
# Client-Date: Sun, 02 Nov 2008 16:36:44 GMT                                                 
# Client-Warning: Internal response                                                          
#                                                                                            
500 Can't connect to localhost:13432 (connect: Connection refused)                           
# Looks like you failed 1 test of 3.                                                         
dubious                                                                                      
        Test returned status 1 (wstat 256, 0x100)                                            
DIED. FAILED test 3                                                                          
        Failed 1/3 tests, 66.67% okay                                                        
Failed Test        Stat Wstat Total Fail  List of Failed                                     
-------------------------------------------------------------------------------              
t/submit_form_ok.t    1   256     3    1  3                                                  
2 tests skipped.                                                                             
Failed 1/19 test scripts. 1/158 subtests failed.                                             
Files=19, Tests=158, 16 wallclock secs ( 2.81 cusr +  0.42 csys =  3.23 CPU)                 
Failed 1/19 test programs. 1/158 subtests failed.                                            
make[1]: Leaving directory `/root/.cpanplus/5.10.0/build/Test-WWW-Mechanize-1.20'            
make[1]: *** [test_dynamic] Error 1                                                          


[ERROR] Unable to create a new distribution object for 'Test::WWW::Mechanize' -- cannot continue                                                                                          

[ERROR] Failed to install 'Test::WWW::Mechanize' as prerequisite for 'Catalyst::Controller::HTML::FormFu'                                                                                 

[ERROR] Unable to satisfy prerequisites for 'Catalyst::Controller::HTML::FormFu' -- aborting install                                                                                      

[ERROR] Unable to create a new distribution object for 'Catalyst::Controller::HTML::FormFu' -- cannot continue                                                                            

Key 'ok' () is of invalid type for 'CPANPLUS::Backend::RV::new' provided by CPANPLUS::Backend::__ANON__ at /usr/share/perl/5.10/CPANPLUS/Backend.pm line 395                              
*** Catalyst::Controller::HTML::FormFu installation cancelled.                               
*** Installing Catalyst::Plugin::Unicode...                                                  
Running [/usr/bin/perl /usr/bin/cpanp-run-perl /root/.cpanplus/5.10.0/build/Catalyst-Plugin-Unicode-0.8/Makefile.PL ]...                                                                  
Cannot determine perl version info from lib/Catalyst/Plugin/Unicode.pm        
 
My tags:
 
Popular tags:
 
Powered by Catalyst